Een holistische visie

Ik hanteer net zoals bij mijn massages een holistische visie.

Hiermee bedoel ik dat ik niet alleen naar het probleem kijk, maar ook naar de context, wat doet het met jou, met je omgeving, waar heb je vandaag het meeste last van en wat wil je veranderen?

Samen gaan we op zoek naar een manier waarop we het probleem op een andere manier kunnen bekijken.
Soms moet je daarvoor een nieuwe weg inslaan en dat kan emoties oproepen. Angst voor het onbekende, angst voor reacties uit je omgeving, verdriet omdat je misschien iets of iemand zal moeten loslaten, boosheid omdat je je verslagen voelt,....

Een coachingsessie kan doorgaan al wandelend in de natuur of voor het haardvuur vergezeld van een warm drankje, buiten op het terras... verschillende opties zijn mogelijk.

Sara voelt je zo goed aan en kan je zodanig sturen in de juiste richting zonder dat je dit door hebt. Na 2 sessie kreeg ik al positieve reacties uit mijn vriendenkring. Ik zit nog niet in de helft en ben zo benieuwd wat ze nog voor mij in petto heeft.

Reactie van een klant

 
Eigen & professionele opvolging
Je zal opdrachten meekrijgen naar huis en de resultaten worden tijdens een volgende sessie besproken. Het kan zijn dat je zelf al tot inzichten bent gekomen of dat we er tijdens een sessie nog moeten toe komen.