Voor elke kwaal & klacht

Verschillende therapieen

TCM Behandeling

TCM begandeling is een holistische massage.

Gewoon doen! Doet zo'n deugd! Relaxerend!

Reactie van een klant

In het menselijk lichaam zijn lichaam en geest sterk met elkaar verbonden, ze staan constant in wisselwerking met de omgeving. Dit is een continue strijd tussen yin en yang.

Bij deze massage zal er geluisterd worden naar de klacht(en) van de klant, via de technieken van de 'wai chuai' zal er gekeken worden of er onderliggende problemen zijn en nadien zal er een massage op maat worden voorgesteld. Deze massage bestaat uit verschillende massagetechnieken. De technieken zullen besproken worden met de klant. De therapeut luistert naar zowel de klant als het lichaam en zal een behandeling op maat voorstellen. Zo trachten we om niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak van de klacht(en) aan te pakken.

De eerste therapeutische massage wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Daarom wordt er voor de eerste keer 15 euro extra gevraagd bovenop de behandeling.

Relaxatiemassage

Ons hectische leven vraagt veel inspanningen van ons als individu. Hierdoor bouwen we allemaal spanningen op in ons lichaam maar ook in onze geest.
Sara weet als geen ander hoe ze jou volledig in relaxmodus kan brengen.

Reactie van een klant

Als we deze spanningen te lang negeren kunnen ze tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage kan hier al veel verhelpen. Je kunt jezelf verwennen door reeds preventief te werk te gaan, zodat je de stress van de dagelijkse sleur geen kans geeft om ook je leven te beheersen.

Ontspannen is een essentiële levensbehoefte die ervoor zorgt dat je lichaam gezond blijft en je geest gelukkig. Een ontspannende massage kan helpen om veel negativiteit los te laten.

Fibromyssage

Deze massagetechniek is speciaal voor mensen die klachten hebben aangaande fibromyalgie. Je hoeft niet perse reeds deze diagnose gekregen te hebben om van heilzame massagevorm te kunnen genieten.
Magische handen. Toffe madam. Zeer positieve energie. Bij elke fybromyssage verdwijnt de pijn steeds meer.

Reactie van een klant

Fibromyalgie? Er bestaan de zogezegde 18 tenderpoints, dit zijn pijnpunten op het lichaam. Patiënten met fibromyalgie hebben naast deze pijn ook nog vaak andere klachten zoals slaapstoornissen, tintelende handen en voeten, duizeligheid, migraine, concentratieproblemen, stijfheid, ze hebben het vaak koud....

Een andere naam voor fibromyalgie is ook wel weke delen reuma. Symptomen ontstaan door storingen tussen het centrale zenuwstelsel en pijnsignalen.

Fibromyssage is een ontspannende massage maar specifiek gericht op de fybromyalgieklachten. Afhankelijk van de actuele klachten zal er gemasseerd worden om slaapproblemen aan te pakken, hoofdpijn of algemene pijn.

Cupping

Cupping is afgeleid van de acupunctuur.
Mijn lichaam( en vooral mijn verkrampte rugspieren) en geest hebben intens genoten

Reactie van een klant

Bij deze massagevorm worden cups op het lichaam geplaatst en vacuüm gezogen om zo de beweging van energie, bloed en andere lichaamsstoffen te beïnvloeden. Hierdoor kan men pijn verhelpen en de gezondheid optimaliseren.

De cupping massage werkt dieper dan eender welke massage, het zorgt voor een betere stofwisseling en sterke doorbloeding van het behandelde gebied. De huid wordt van afvalstoffen bevrijdt waardoor ze beter kan ademen. De lymfe-afvoer evenals je weerstand worden versterkt

Afhankelijk van het probleem zul je op bepaalde plaatsen meer of minder pijn voelen. Hoe meer stagnatie er is, hoe pijnlijker de plaats. De cups zorgen er voor dat de doorbloeding gestimuleerd wordt.

Cuppingmassage wordt NIET gegeven bij: het nemen van beta blokkers (vb voor hartproblemen), zwangerschap, tuberculose, tumoren en melanomen.

Therapeutische Hot Stone massage

Het stimuleren van de doorstroom van de levensenergie. Er wordt gewerkt op de meridiaanbanen en acupressuurpunten.

Het verschil een gewone hot stone massage is dat bij deze massagevorm gebruik gemaakt wordt van het beste uit de Tui Na en de warme weldaad van de hot stone massage.

Hot stone massage is ontstaan bij de Native Americans. Tui-na massage is voortgekomen van Chinese shamanistische volkeren. Een combinatie van deze 2 technieken heeft zeer helende effecten voor het lichaam. Ze vullen elkaar dan ook erg mooi aan.

Via de Tui Na technieken en de warmte van de stenen zal de doorstroom van de levensenergie gestimuleerd worden. Er wordt gewerkt op de meridiaanbanen en acupressuurpunten. Lichaam en geest zullen hierdoor in balans worden gebracht.

Er kan een behandeling op maat worden aangeboden bij klachten van nek en schouders - hoofdpijn- lage rugpijn

Ooracupunctuur

Zeker een ervaring om eens uit te proberen!

Reactie van een klant

Ideaal voor:

In het oor vinden we verschillende acupunctuurpunten terug, die we kunnen aanprikken om pijn of verslavingen tegen te gaan. Ik gebruik ooracupunctuur als extra ondersteuning bij massages. Zo kun je vb punten aanprikken die je helpen om de lage rugpijn, schouder- en nekpijn te verlichten. Het gaat zelfs nog verder dan dat. Je kunt via deze methode niet alleen de fysieke pijn aanpakken, maar ook emotioneel kun je je laten ondersteunen.

Wil je ooracupunctuur in combinatie van massage, kies dan voor een Ave de Paso massage.

Anti Aging Acupunctuur

Zelf zie je al snel een verschil maar het is leuk als je ook positieve reacties krijgt uit je omgeving!

Reactie van een klant

Velen onder ons hopen op een wondermiddel om ouder worden tegen te gaan. Helaas bestaat vandaag de dag nog steeds geen enkele crème die de tijd kan doen stilzetten. Wat wel mogelijk is, is om het verouderingsproces te vertragen, en dat kan door Anti-Aging Acupunctuur.

Volgens de filosofie van de Chinese geneeskunde is verouderen gebaseerd op energie. Wanneer we deze energie gaan beïnvloeden, kan deze weer soepel gaan stromen, wat op zich dan weer je gezondheid positief beïnvloedt.

Via deze eeuwenoude technieken pakken we de veroudering aan van binnenuit en dit voor een optimaal en langdurig resultaat.

Het is aangewezen om deze behandeling te zien in kuurvorm. Namelijk 10 behandelingen 1 x per week. Nadien is een 'onderhoud' aangeraden van 1x om de 6-7 weken in voldoende voor een blijvend resultaat.