Het doel van energetisch werk is om disbalans of blokkades op te sporen en te  corrigeren, zodat de energie opnieuw vlot kan stromen in je lichaam.

We werken dus met het kwantumveld, dit is een onzichtbare matrix die onze fysieke, emotionele, psychische en spirituele wereld omringt en informeert. Dit veld bevat informatie van onze gezondheid en programmeert ons lichaam hoe we leven, hoe we ouder worden, hoe we genezen en hoe we kunnen sterven. In tegenstelling tot een fysieke blauwdruk, die op zichzelf staat en onveranderlijk blijft, wordt ons energetisch veld voortdurend beïnvloed door zowel positieve als negatieve gebeurtenissen.

Een Energetische sessie bestaat uit een kennismakingsgesprek, waarin we je verhaal en je vragen bespreken in een rustige en veilige omgeving. 

Nadien beginnen we met sjamanistisch energiewerk die in verschillende stappen zal verlopen, afhankelijk van jouw vraag.

Aan het eind bespreken we het proces, geef ik je feedback  en huiswerk mee zodat je de verkregen inzichten kunt integreren in je leven.

Het energiewerk kan bestaan uit de volgende technieken:

  • Verlichting/ Illuminatie  (opruimen van imprints uit het energieveld)
  • Extractie (het onttrekken van vreemde/belastende energie uit je energieveld)
  • Verloren ziel stukken terughalen (Bij een trauma laten we een deeltje van onze ziel achter en dat gaan we nu terug recupereren.l)
  • Waarzeggerij  (orakel gebruiken om je bestemming te vinden)
  • Iemand begeleiden naar de andere kant met behulp van de Rechten van de Dood
  • Chakra heling ( alle chakra's zuiveren)

Sessies worden ter plaatse of online gedaan

 

Verlichting of  Illuminatie

Wauw! Mindblowing! Tijdens de behandeling ervaarde ik een golf van emoties, de dagen nadien, pure rust!

Reactie van een klant

Cord cutting of koorden doorhakken

Ik voel me rustiger wanneer ik aan de persoon terugdenk waar we de koorden mee doorgehakt hebben. Hij heeft minder of zelfs geen grip meer op mijn leven. Ik sta krachtiger op mijn voeten en voel dat ik meer vanuit mezelf kan leven.

Reactie van een klant

 

Extractie

De dagen na de behandeling merkte ik dat ik anders reageerde op specifieke situaties. Ik was rustiger dan voordien.

Reactie van een klant

 

 

Soul retrieval 

Ik heb enorm veel inzichten gekregen na deze sessie, dit gaat echt zeer diep, op 1 sessie kreeg ik het resultaat wat ik na jarenlange therapie nog nooit bereikt heb .

Reactie van een klant

 

Praktische info
Ik nodig je van harte uit om met me mee te gaan op deze diepgaande helende reis, waarbij we zachtjes de wonden aanpakken die je vastbinden aan het verleden, terwijl we het heden omarmen met feest en dankbaarheid. Door dit proces zullen we een opwindende en open toekomst onthullen die lonkt met eindeloze mogelijkheden.

Probeer het en je zult versteld staan!

 Duur 1u-1u30

Prijs: 98 euro ( als het even wat moeilijker gaat)

          118 euro ( waarde van de behandeling)

          138 euro ( als je mij wil ondersteunen om anderen, die het moeilijker hebben,                                  een goedkoper tarief aan te bieden)

Deze sessie kunnen ook online ingeboekt worden