Hoewel sjamanistisch genezen geworteld is in oude wijsheden en verschillende inheemse tradities, zijn er wetenschappelijke verklaringen die ons kunnen helpen het resultaat er van te begrijpen.

Tijdens een energetische sessie, werken we met het energieveld rond het lichaam.

Sommigen noemen dit ook wel het aura. Volgens de wetenschap bestaat alles uit energie. Deze energie stroomt door banen die meridianen of kanalen worden genoemd De meridianen gebruiken we in de Chinese geneeskunde en de chakra’s worden voornamelijk in Oosterse geneeskunde gebruikt. Het doel van energetisch werk is om disbalans of blokkades op te sporen en te  corrigeren, zodat de energie opnieuw vlot kan stromen in je lichaam.
We werken dus  met het kwantumveld, dit is een onzichtbare matrix die onze fysieke, emotionele, psychische en spirituele wereld omringt en informeert. Dit veld bevat informatie van onze gezondheid en programmeert ons lichaam hoe we leven, hoe we ouder worden, hoe we genezen en hoe we kunnen sterven. In tegenstelling tot een fysieke blauwdruk, die op zichzelf staat en onveranderlijk blijft, wordt ons energetisch veld voortdurend beïnvloed door zowel positieve als negatieve gebeurtenissen.
Een andere wetenschappelijke verklaring ligt in de verbinding tussen lichaam en geest. Studies in de psycho neuro-immunologie hebben aangetoond dat onze gedachten, emoties en overtuigingen onze lichamelijke gezondheid kunnen beïnvloeden.

 

Een Energetische sessie bestaat uit een kennismakingsgesprek, waarin we je verhaal en je vragen bespreken in een rustige en veilige omgeving. 

Nadien beginnen we met sjamanistisch energiewerk waarbij ik namens jou reis in de Heilige Ruimte om het helende werk te doen dat voor jou nodig is. 

Aan het eind bespreken we het proces, geef ik je feedback  en huiswerk mee zodat je de verkregen inzichten kunt integreren in je leven.

Het energiewerk kan bestaan uit de volgende technieken:

  • Verlichting/ Illuminatie  (opruimen van imprints uit het energieveld)
  • Extractie (het onttrekken van vreemde/belastende energie uit je energieveld)
  • Verloren ziel stukken terughalen (Bij een trauma laten we een deeltje van onze ziel achter en dat gaan we nu terug recupereren.l)
  • Waarzeggerij  (orakel gebruiken om je bestemming te vinden)
  • Iemand begeleiden naar de andere kant met behulp van de Rechten van de Dood

  • Ik werk niet alleen op mensen maar ook op dieren. Ik ben een enorme dierenvriend 
    Onze huisdieren zijn vaak erg met ons verbonden en ze absorberen en spiegelen onze energie en onze emoties. Net als mensen kunnen ze ook afdrukken uit vorige levens meenemen naar dit leven, kunnen ze verbonden zijn met vorige incarnaties en kunnen ze ook zielsdelen verliezen of beïnvloed worden door aanstootgevende energieën. Het werk met dieren is vergelijkbaar met dat met mensen, behalve dat ik het interview en de feedback met de dierverzorger doe.
    Ik werk bijna altijd op afstand met dieren - je dier hoeft echter niet achter de computer of telefoon te zitten :-)  

 

Sessies worden ter plaatse of online gedaan

 

Wauw! Mindblowing! Tijdens de behandeling ervaarde ik een golf van emoties, de dagen nadien, pure rust!

Reactie van een klant

Verlichting of  Illuminatie

Bij een verlichting of illuminatie gaan we samen op zoek naar negatieve imprints die zich bevinden in je lumineus energetisch veld. We gaan ze opsporen om ze los te kunnen laten. Op deze manier kunnen we de blauwdruk veranderen. Zo hoef jij niet langer te leven met het vonnis van familie ziektes, familiekarma of andere patronen die zich continu voordoen in je leven. Ik ga dan op zoek met mijn cuya ( medicijnsteen) en pendel waar de imprint zich heeft vastgezet. Vaak zit die in 1 van de onderste chakra's. Deze chakra zal ik dan reinigen, de cuya helpt hierbij en nadien volgt de illuminatie.
Dit is de basis van de Energetische behandeling. Best is hier ook mee te beginnen en pas in een later stadium verder te werken met extractie, koorden doorhakken en dergelijke. Het is de bedoeling dat we eerst gaan opruimen voor we aan het serieuzere werk beginnen.
Het is mogelijk dat er meerdere sessie nodig zijn. Elk lichaam is anders en persoonlijke groei gebeurd telkens op een ander tempo. Het is dan ook aangeraden om tussen elke sessie ongeveer 1 maand te laten zodat de inzichten en energie die vrijkomt zich kan gaan manifesteren in je Lumineus energieveld.

Ik voel me rustiger wanneer ik aan de persoon terugdenk waar we de koorden mee doorgehakt hebben. Hij heeft minder of zelfs geen grip meer op mijn leven. Ik sta krachtiger op mijn voeten en voel dat ik meer vanuit mezelf kan leven.

Reactie van een klant

Cord cutting of koorden doorhakken

We gaan energetische koorden doorhakken bij mensen die ons gekwetst hebben, die wij gekwetst hebben of die ons energetisch versmachten. Zo kun je vb je moeder heel graag zien maar merk je dat je plots last hebt van een prikkelhoest wanneer je weet dat ze op bezoek komt. Wanneer jouw moeder te fel aanwezig is in je leven kunnen we de koord gaan doorhakken. Dit wil niet zeggen dat je de relatie met je moeder verbreekt, integendeel, je wil net een gezondere relatie creëren. Vaak word cord cutting ook ingezet bij het verbreken van een relatie (al dan niet onder partners of werkrelatie)

Koorden ontstaan wanneer we op een negatieve manier in aanraking komen met andere mensen. Soms gaat het over een vervelende opmerking, maar het kan ook ontstaan door pestgedrag, leugens, liefdesverdriet , respectloos gedrag enz enz
Deze koorden van negatieve energie kunnen we doorhakken. Er bestaan ook koorden van licht en liefde, deze kunnen niet doorgehakt worden.

De dagen na de behandeling merkte ik dat ik anders reageerde op specifieke situaties. Ik was rustiger dan voordien.

Reactie van een klant

Extractie

Je hebt 2 soorten extractie.
De vloeiende extractie :
Tijdens deze sessie gaan we opdringerige energieën opsporen. Het zijn energieën of entiteiten die niet authentiek zijn aan wie jij bent. Ze hebben zich vastgehaakt in je energetische veld en bepalen zo deels mee hoe jij vandaag in het leven staat. Je hoeft niet bang te zijn voor deze entiteiten , we hebben allemaal energieën aan ons vast hangen, de ene is al opdringeriger dan de andere. Je kan dit merken wanneer je je plots uitgeput voelt zonder reden, vermoedelijk is er dan een energie die zich heeft vastgehaakt en jou energie steelt.
De gekristaliseerde extractie:
Hier ga ik je lichaam 'scannen' en via een tracking techniek ga ik op zoek naar zaken, energieën, imprints die zich ergens in je lichaam hebben vastgezet. Vaak heb je dan klachten van een zeurende of stekende pijn ergens in je lichaam, maar wanneer je naar een gespecialiseerde arts gaat kan deze niets vinden op de scan. Om je een voorbeeld te geven heb ik een klant behandeld wiens knie al weken pijn deed, soms stekende pijn waardoor trappen doen zeer moeilijk geworden was. Ik heb de knie behandeld en de dag nadien was alle pijn weg. Ik heb ook een klant gehad die al maanden niet meer kon slapen van pijnen in de heup. Na de behandeling schreef ze mij dat de pijn bijna volledig weg was en dat ze sindsdien weer kon doorslapen s'nachts. Nog een laatste voorbeeldje, een dame komt langs voor allerhande klachten, haar ooglid was ontstoken en de dag nadien was de ontsteking volledig verdwenen

 

Ik heb enorm veel inzichten gekregen na deze sessie, dit gaat echt zeer diep, op 1 sessie kreeg ik het resultaat wat ik na jarenlange therapie nog nooit bereikt heb .

Reactie van een klant

Soul retrieval

Zielsverlies treedt op wanneer we losgekoppeld raken van de kern van onszelf, de bron van onze vitaliteit, onze Ziel. Lichamelijke of emotionele trauma's kunnen deze loskoppeling veroorzaken.

Soul retrieval is een manier om gefragmenteerde stukjes van jezelf te herstellen.

Wanneer je een trauma meemaakt, versplintert je ziel. Dat stukje ziel blijft achter en wij gaan verder met het trauma of het verhaal wat we er voor onszelf van gemaakt hebben.

Tijdens deze sessie reis ik namens jou om het stukje verloren ziel terug te halen en te herstellen. Deze reis gaat gepaard met geschenken, wijsheden en het terug heel worden en geheeld voelen. Het is een prachtige reis.

Dit deel van de behandeling kunnen we niet als eerste sessie inplannen. Hiervoor moet eerst voorbereidend werk gedaan worden.

Chakra Healing

De dagen na de behandeling merkte ik dat ik anders reageerde op specifieke situaties. Ik was rustiger dan voordien.

Reactie van een klant

Ideaal voor:

Tijdens deze behandeling wordt er gekeken welke chakra's aandacht nodig hebben, ze worden gereinigd en geheeld. Op deze manier zal je een nieuwe balans vinden op lichamelijk en geestelijk vlak.

Sjamanen zien de chakra's zoals dokters organen zien. Ze weten al duizenden jaren dat de chakra's deel uitmaken van ons lichaam. Een chakra kun je bekijken als een soort energiefabriekje en deze gaan op slot wanneer we te maken krijgen met onverwerkte trauma's.
Werken met onze chakra's is even belangrijk als onze dagelijkse hygiëne. Want wanneer 1 of meerdere van onze energieballen niet werkt, dan komen we in disbalans en krijgen we last van zowel fysieke als emotionele problemen.Duur 1 uur

 

Energetic healing

Stap in een wereld van transformatie en empowerment.

Laten we beginnen aan een reis om een leven te creëren dat authentiek van jou is, waarin je kunt kiezen om te leven met grenzeloze vreugde en met heel je hart. Veel te vaak zitten we gevangen in de greep van het verleden of worden we verteerd door zorgen en voorbereidingen voor de toekomst. We raken verstrikt in het web van spijt, stress en onophoudelijke planning. Maar als we comfort en aanwezigheid in ons leven leren cultiveren, zijn we getuige van de prachtige ontvouwing van een ontspannen geest en een open hart.

Omarm het heden.

Ontketen je potentieel.

Creëer een leven vol vreugdevolle ontdekkingen.

Samen zullen we een pad van zelfontdekking en transformatie creëren, waar je bewustzijn zal worden verrijkt, je vreugde in het leven zal opbloeien en je bewustzijn zal verruimen.

Ik nodig je van harte uit om met me mee te gaan op deze diepgaande helende reis, waarbij we zachtjes de wonden aanpakken die je vastbinden aan het verleden, terwijl we het heden omarmen met feest en dankbaarheid. Door dit proces zullen we een opwindende en open toekomst onthullen die lonkt met eindeloze mogelijkheden.

Probeer het en je zult versteld staan!

 Duur 1u-1u30

Prijs: 98 euro ( als het even wat moeilijker gaat)

          118 euro ( waarde van de behandeling)

          138 euro ( als je mij wil ondersteunen om anderen, die het moeilijker hebben,                                  een goedkoper tarief aan te bieden)