Chakra Healing

De dagen na de behandeling merkte ik dat ik anders reageerde op specifieke situaties. Ik was rustiger dan voordien.

Reactie van een klant

Ideaal voor:

Tijdens deze behandeling wordt er gekeken welke chakra's aandacht nodig hebben, ze worden gereinigd en geheeld. Op deze manier zal je een nieuwe balans vinden op lichamelijk en geestelijk vlak.

Sjamanen zien de chakra's zoals dokters organen zien. Ze weten al duizenden jaren dat de chakra's deel uitmaken van ons lichaam. Een chakra kun je bekijken als een soort energiefabriekje en deze gaan op slot wanneer we te maken krijgen met onverwerkte trauma's.
Werken met onze chakra's is even belangrijk als onze dagelijkse hygiëne. Want wanneer 1 of meerdere van onze energieballen niet werkt, dan komen we in disbalans en krijgen we last van zowel fysieke als emotionele problemen.Duur 1 uur

Ave de Paso

Wauw! Mindblowing! Tijdens de behandeling ervaarde ik een golf van emoties, de dagen nadien, pure rust!

Reactie van een klant

Tijdens deze behandeling krijg je een energetische behandeling. Je energetisch systeem staat in verbinding met het hele menszijn: het fysieke lichaam, de emoties, je trauma's, je blokkades,....

Je kunt deze manier van werken vergelijken met een relaxatiemassage, maar met een minimum van aanrakingen. Mijn handen blijven boven je lichaam hangen, maar wel binnen je eigen energieveld. 
Op sommige plaatsen zal er meer energie gestuurd worden zodat alles beter zal vloeien en blokkades opgelost zullen worden.  Afhankelijk van jouw gevoeligheid voor energie zal je tijdens de behandeling emoties kunnen ervaren, of soms voel je de energie stromen. Wanneer je dit niet voelt wil dit niet zeggen dat het niet werkt. Energie stroomt altijd en zal je datgene aanbieden wat je nodig hebt.

Meer over energie
Energie is overal. Elk object en elke mens bestaat uit moleculen en deze hebben allemaal een bepaalde frequentie of trilling.
We krijgen onze energie uit het universum, de kosmos, deze vangen wij op en stroomt door ons lichaam. Soms kun je de energie voelen stromen in je lichaam door middel van tintelingen, warmte of koude, een soort van golfjes die zich in je lijf voortbewegen. De energiefabriekjes zijn onze chakra's. je kan deze zien als een soort van radar die de energie in je lichaam rondstuurt. Het is allemaal een vrij abstract gegeven voor velen onder ons, maar wanneer je kijkt naar dieren, is het allemaal niet meer zo vreemd. Wanneer jij erg blij en opgewonden bent, zal je huisdier hierop reageren met opspringen, blijheid misschien geblaf? Maar wanneer je moe of droevig bent zal ditzelfde dier helemaal anders reageren, misschien komt hij je wel een knuffel geven, of heel dicht tegen je aanleunen? Zij voelen onze energie en reageren hierop. 

Wanneer we een Energie-uitwisseling, (het verbreken van energetische koorden) Is dit altijd persoonlijk, er zal aan de ziel toestemming gevraagd worden, of de ziel geeft zelf aan dit te doen. Een ander kan niet voor een ander beslissen dit te doen omdat eenieder haar of zijn eigen pad loopt.

Duur 1 uur