Shantala baby massage

Versterk de band tussen jouw en je kind en ondersteun je pasgeborene in zijn groei en gezondheid

De Shantala babymassage is een traditionele massagekunst die oorspronkelijk uit India.

De Shantala babymassage is meer dan een 'gewone' massage. Je communiceert met je ogen, handen en je stem in een rustige en ontspannen omgeving?

Naast ontplooiing, ontspanning, stimulatie voor het lichaam is de massage ook een voedingsbron voor je baby.

Duur is afhankelijk van het aantal deelnemers ( 2u-4u)

 The wish

Heb jij een diepe wens en wil je deze heel graag laten uitkomen?

Opgelet! Dit is niet zo maar een spel! Het spel zal je de weg wijzen om je droom te laten uitkomen, je zult tekens ontvangen, de juiste deuren zullen open gaan.  Het begint al vanaf het moment dat jij je wens formuleert en zal na het spel zelf nog doorwerken.

Noteer je wens vooraf. Kom alleen of met vrienden en laat je verwonderen door de kracht van deze samenkomst. We maken samen een hartsverbinding zodat alles heel respectvol en liefdevol zal verlopen, na het spel geven we ons vertrouwen aan het universum zodat al onze wensen zich voor onze ogen kunnen ontplooien.

Kom samen (op locatie of online). Breng je wens mee. Hoe duidelijker je wens, hoe klaarder je inzichten zullen zijn.
Voor je het goed en wel beseft, is je wens zich al aan het manifesteren.


Duur: 1 tot 1.5 uur
Je kan ter plaatse deelnemen of online

 

Elementenleer

De 5 elementenleer kent zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Je leer meer over de 5 elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.
Met de kennis over de 5 elementen krijg je een goede basis om zelf de balans te herstellen tussen lichaam en geest.

Elk element is gelinkt aan organen, emoties, leeftijd, seizoenen, geur, kleur, voeding en nog zo veel meer.

Tijdens deze workshop leer je waar de elementen voor staan en hoe je je eigen kwaaltjes kunt herkennen. Met andere woorden leer je begrijpen wat je lichaam je al die tijd al wil vertellen.

Programma

1 dag van 10u tot 16u
Prijs  inclusief drank, lunch en syllabus

Gu Qi a.k.a. Chinese Voedingsleer

Breng je lichaam en geest weer in balans door de juiste voeding

Deze workshop bouwt verder op de kennis van de 5 elementenleer. Wanneer je reeds een basiskennis hebt, is dus mooi meegenomen. Elk element hangt samen met organen. Je leert welke organen samenwerken, welke elkaar ondersteunen en welke elkaar kunnen uitputten.
Via deze vervolgcursus leer je hoe je met voeding jezelf en je gezin in balans kan houden. 
Welke voeding combineer je best niet en wanneer eet ik best wel pompoensoep en wanneer een fris slaatje?
Als ik last heb van een hoest, wat eet ik dan best om mezelf weer gezond te krijgen?
Hier krijg je antwoorden op tijdens deze workshop.

Programma

 1 dag van 10u tot 16u
Prijs inclusief drank, lunch en syllabus

 


Tenen lezen

Via tenen lezen kun je iemand zijn karakter en gedrag leren kennen.

Het is een handige tool voor coaches en personen die voetverzorging doen. Je kan namelijk leren waar iemand mee worstelt en waarom hij op bepaalde situaties wel of niet reageert. Via de tenen kun je karaktertrekken,  lezen van je cliënt. Kom ontdekken wat je communicatie en vetrouwensteen te vertellen hebben over hoe jij in het leven staat


Imramma

 7 daagse wonderreis naar een betere versie van jezelf.

Heb je het gevoel dat je oude huid niet langer bij je past, dat je eruit gegroeid bent? Wil je graag ( blijvende) veranderingen zien maar heb je geen zin om jarenlange of superdure trainingen te volgen?

In deze reis zal je angst leren omzetten naar zelfvertrouwen en zelfliefde. Je zal onvoorwaardelijke liefde voelen stromen in elke vezel van je lichaam. Je leert hoe het positieve kan aantrekken en hoe je je dromen zal kunnen waarmaken.
Je negatieve overtuigingen en angsten zullen smelten als sneeuw voor de zon. Je zal ervaren hoe je mentaal, emotioneel en spiritueel zal groeien.

Deze cursus is er op gericht om jouw kwetsuren uit het leven te omarmen in liefde en deze niet langer te laten regeren in het hier en nu of in de toekomst.

Wil jij vanaf NU vanuit je eigen kracht voluit gaan leven? Dan is deze cursus voor jou gemaakt!!

 

Wat kan je allemaal verwachten?


 Persoonlijk intakegesprek
workshop

 Cacaoceremonie

Vuurceremonie

 1 op 1 sessie

 Qi Gong

Opstellingen

Overnachting en 3 maaltijden per dag


Zelf te voorzien:
 eigen vervoer
 notitieboekje
 mogelijkheid om in een tent, caravan of mobilhome te overnachten als je deze zelf voorziet ( geen elek)
 speel je gitaar, handpan of een ander instrument, breng het zeker mee om een gezellige sfeer te maken
 je mooiste glimlach

Prijs:
1190 euro per persoon
Vroegboekkorting bij inschrijven voor 1 april:
1090 euro wanneer je alleen komt
breng je 1-2-3... personen mee dan betaal je per persoon 990 euro 

De reis gaat door vanaf 5 personen.
 

 

Ritueel van de baarmoeder

Dit ritueel zie je het best als een cadeautje voor jezelf en je vrouwelijke bloedlijn.

We gaan namelijk 7 generaties terug en 7 generaties in de toekomst helen. De energie ,die voelbaar zal zijn tijdens het ritueel, zorgt voor heling van allerhande pijnen uit het verleden. Daarnaast zal het ook jouw vrouwelijke kracht activeren.

Jarenlang zijn vrouwen onderdrukt geweest en vaak ook misbruikt. Velen van ons zijn op de brandstapel of in een rivier aan hun einde gekomen. Onbewust dragen velen van ons deze pijn mee. Maar laten we het niet zo ver gaan zoeken. Wanneer je grootmoeder of moeder iets shockerends meegemaakt heeft tijdens de zwangerschap, werd dit mee doorgegeven aan het kind. Of misschien hebben wij in onze kindertijd vaak beperkende overtuigingen moeten aanhoren die we nu voor waarheid nemen.
Welke vorm van kwetsuur we ook hebben opgelopen, tijdens deze ceremonie gaan we ons zelfvertrouwen en onze eigenwaarde een boost geven.


Afkomst

Het ritueel van de baarmoeder is de 13e Munay Ki inwijding en is afkomstig van de Q'eros, sjamanen uit Peru. ( Munay-Ki betekent Liefde vanuit je ziel. 'Wees diegene die je écht bent.
De Munay Ki inwijdingen, zijn manieren om ons te herinneren we we werkelijk zijn.

Tijdens dit ritueel staat de baarmoeder centraal. Veel vrouwen gebruiken de baarmoeder onbewust om verdriet, angst en spanning in op te slaan. Het ritueel is bedoeld om ons terug te brengen naar de oorsprong en om alle negativiteit uit de baarmoeder weg te halen en deze weer te vullen met liefde en creatie.

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;

De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Wanneer je als vrouw niet in contact bent met je baarmoeder en wanneer je als man niet in contact bent met je vrouwelijke energie, ervaar je een vorm van disbalans.

Dit kan zich in allerlei vormen uiten:

 • Je relatie voelt niet goed aan

 • Je geeft veel in de hoop dat je liefde en erkenning zal terugkrijgen, maar als je dat niet krijgt, ga je nog meer geven tot je zelf helemaal leeg bent.

 • Je bent niet in staat om te ontvangen

 • Moeilijkheden om zwanger te worden

 • Slechte gezondheid

 • Menstruatieklachten

 • Je stelt je onderdanig op tov anderen en wil niet gezien worden

 • Je bent erg dominant en prominent aanwezig als je in een groep bent

 • Het leven voelt soms erg zwaar en gaat gepaard met spanningen, verdriet, eenzaamheid, boosheid,....

Wat kan je verwachten na het ritueel?

We gaan samen de balans terug zoeken in je leven, we ontdoen ons van beperkende overtuigingen zodat je levensenergie of Qi weer kan stromen. Je vrouwelijke energie gaan we ten volle benutten zodat je weer je eigen leven in handen kan nemen en mee kunt deelnemen als co-creator van de nieuwe wereld.

Je kan het ritueel zien als een heling van je baarmoeder, het is een krachtig ritueel waar stilgestaan wordt bij de pijnlijke trauma’s, maar waar deze ook omgezet worden in een krachtige energie. Je zal herboren worden in zachtheid, kracht en vrouwelijke schoonheid.

Mee te brengen:
De ceremonie zal 1.5-2 u duren afhankelijk van het aantal deelnemers

 • sjaal die je rond je middel kan knopen

 • steentje dat je weg kan gooien ( liefst geen edelsteen die je nadien wil recupereren)

 • pen en papier

 • een bloem, zaden, noten, pluimen

  Wil jij graag dit ritueel thuis of in je praktijk organiseren? Dat kan, dan kom ik op verplaatsing.

Cacao Coaching

Heilige cacao ceremonies worden steeds populairder en iedereen geeft er zijn of haar eigen invulling in. Voor de oorsprong moeten we gaan kijken naar de sjamanen in Latijns Amerika. Zij gebruiken al decennia lang de heilige cacao als hulpmiddel om af te dalen naar de onderwereld of naar de bovenwereld  te reizen.
Cacao kan ook gebruikt worden als een geneeskrachtig medicijn, om hartsverbinding te herstellen, om meer in balans te gaan leven, om rust te vinden te midden van de chaos van het dagelijkse leven.

Tijdens onze cacao ceremonies gebruiken we rauw cacaopoeder Dit is erg gezond. Het heeft een positief effect op je hart en kan de stress doen verminderen. Het wordt gezien als een superfood omdat het boordevol mineralen en vitamines zit. Via begeleide meditaties gaan we in enkele sessies via een journey naar zowel de onder- al bovenwereld reizen. Hier zal je inzichten krijgen in trauma's, persoonlijke issues en uiteraard krijg je ook de kans om de negatieve balast om te zetten naar positieve energie. We streven een staat van Munay ( onvoorwaardelijke liefde) na.

Zoals ik al eerder zei, geeft iedereen een eigen invulling aan de ceremonies. Bij ons krijg je een kleine dosis heilige cacao, deze wordt versneden en in warm water opgelost. Deze heilige drank zorgt ervoor dat je je beter kunt ontspannen en je een staat van Ayni kunt bereiken. ( Een staat van zijn, één met de universele energie). Je hart zal zich openen waardoor je je kunt verbinden met het grotere geheel.

Je zult merken dat, wanneer je enkele ceremonies achter de rug hebt, je je sterker in je kracht zal voelen staan, je gezondheid zal een boost krijgen en je emoties zullen veranderen in de positieve zin. De heilige cacao zal je in contact brengen met de Grote Spirit die je zal begeleiden op je reis.Wordt de co-creator van je eigen werkelijkheid en laat je helpen door dit planten medicijn.

Inschrijven is verplicht omdat de plaatsen beperkt zijn.

Je mag je eigen yogamatje, meditatiekussen, dekentje, eventueel pen en papier (zodat je je inzichten direct kan noteren) meebrengen

Cacao ceremonies gaan wekelijks door en elke week gaan verder werken op hetgeen we de week ervoor gezien hebben.
Detox je brein


We willen allemaal gezonder en anders gaan leven, maar
hoe kunnen we onze gedachten veranderen wanneer we ons brein niet veranderen?
Na dit programma zul je merken dat je
niet alleen je gezondheid en upgrade geeft maar ook je brein en je hele lichaam.

Jouw lichaam is als een systeem, niet een collectie van stukken die je kunt vervangen als het fout gaat. Het is dus belangrijk om je lichaam te helen en een goede gezondheid te behouden. Er zijn twee voedsel gewoontes die je ervan zullen weerhouden om een nieuw lichaam te laten gooien en deze zijn teveel aan suiker en teveel aan proteïnen. Wanneer je via dit programma begint te detoxen zal je lichaam zich uit zichzelf gaan helen en zich gaan repareren. 

Tijdens deze detox reis, zul je jezelf ontdekken. We gaan samen ons lichaam en ons brein opkuisen. We zullen ons losmaken van beperkende overtuigingen die ons ver van aanmoedigen om succesvol door het leven te gaan. Dit programma kun je best zien als een holistische detox omdat we niet alleen op fysiek maar ook op mentaal en spiritueel niveau gaan werken.

We willen allemaal gezonder en anders gaan leven, maar hoe kunnen we onze gedachten

veranderen wanneer we ons brein niet veranderen? Na dit programma zul je merken dat je niet alleen je gezondheid en upgrade geeft maar ook je brein en je hele lichaam.

 

Programma

Elk lichaam is uniek en daarom is het belangrijk om het programma ook een persoonlijke touch te geven. In het begin starten we allemaal op dezelfde manier. Maar naarmate je gezondheid zal toenemen moeten we ons afvragen waar we voor ons individueel moeten bijschaven. De ene persoon zal er misschien sneller of trager over doen om te ontgiften en afhankelijk van dat proces moet je zelf kunnen aanvoelen waar er bijgestuurd kan worden. We moeten ook kunnen aanvoelen wanneer je de supplementen moet aanvoelen. 

Waarom is dit programma aan te raden?

 • Je geeft je immuniteit en algemene gezondheid een boost
 • Door je brein te reinigen van afvalstoffen verlaag je de kans op dementie, Parkinson, Alzheimer,...
 • Je voelt je beter in je vel omdat je anders leert eten en denken.
 • Je darmen ( immuniteit en gemoedstoestand) krijgen een nieuw leven
 • De extra kilootjes zullen smelten als sneeuw voor de zon
 • Je leert een nieuwe levensstijl aan die je bewustwording aanwakkert.
 • ....

  Overtuigd en klaar om er aan te beginnen? Schrijf je dan in via http://www.saradebecker.be/events

 • Lessenreeks Cacao-chakra meditatie

We hebben 7 chakra's in ons lichaam en 2 daarbuiten.
Tijdens deze 10 lessen gaan we iedere keer aan de slag met 1 chakra. Ik geef je informatie over hoe deze werkt en ook hoe je de chakra weer in balans kan krijgen.
Nadien drinken we een kop ceremoniële pure cacao en gaan we hierop een innerlijke reis maken om zo een beter inzicht te krijgen over wat er in ons lichaam speelt.
Wanneer we onze antwoorden hebben mogen ontvangen schudden we datgene wat we niet langer met ons mee willen dragen van ons af met bijpassende muziek.

In deze lessenreeks zitten 3 sterke bondgenoten die elkaar alleen maar versterken.

Meditatie biedt een kalme oase te midden van de dagelijkse drukte, verbeterend de concentratie en bevorderend het bewustzijn van het huidige moment. Daarnaast zorgt het ook voor een betere concentratie, emotioneel welzijn, pijnmanagement enz

Cacao bevat krachtige antioxidanten, zoals flavonoïden, die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam. Dit kan bijdragen aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Flavonoïden in cacao kunnen de gezondheid van het hart bevorderen door de bloedcirculatie te verbeteren, de bloeddruk te verlagen en het cholesterolgehalte te reguleren. Daarnaast kan cacao ook bijdragen aan een positieve stemming. Dit verklaart mogelijk waarom chocolade vaak als troostend wordt ervaren. De flavonoïden in cacao worden ook geassocieerd met verbeteringen in de cognitieve functie. Ze kunnen de bloedtoevoer naar de hersenen bevorderen en mogelijk het leervermogen en het geheugen verbeteren.

 1. Werken met de chakra's. Chakra's zijn kleine energietrechtertjes in ons lichaam. Wanneer we ziek worden ( fysiek of emotioneel) wil dat zeggen dat 1 of meerdere van onze chakra's niet goed meer functioneren. We hebben er dus alle belang bij om onze chakra's dagelijks te reinigen zoals we ook onszelf letterlijk wassen. Wanneer alle chakra' in balans draaien, voelen we ons energiek, zijn we zowel fysiek als emotioneel in evenwicht, voelen we een verhoogde spirituele connectie, is ons intuïtie goed, zijn we creatief en voelen we ons 1 met het universum.

 Wat zit er in de lessen

inbegrepen?

 •  kleine syllabus
 •  cacao 
 • 10 cacao ceremonies
 • 10 begeleide meditaties
 • reiniging van de chakra + korte energetische behandeling afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt
 • drankje
 •  mogelijkheid om een volledige chakraheling te krijgen aan 50% van de prijs (dit is volledig vrijblijvend)

Je mag je eigen yoga matje of meditatiekussen meebrengen maar is niet verplicht Doe makkelijke kleding aan. 1 sessie duurt 1u30 tot max 2u

Breng ook zeker iets mee om je ervaring te noteren.

Inschrijven is verplicht, plaatsen zijn beperkt.

Bekijk www.saradebecker.be/events om te kijken wanneer de lessenreeksen beginnen.

 •  

 •  

 •