• Super enthousiast was ik na deze heerlijke behandeling die veel meer was dan een massage . Gouden handen en een ongelooflijke kennis van het lichaam dus zeker gaan. Een aanrader.
 • Ik mag dan geen trekvogel zijn, zoals de naam van deze massagepraktijk, maar toch heb ik het geluk gehad om op een massagetafel te verzeilen en er Sara De Becker te leren kennen als massagetherapeute. De keuze voor het woord therapeute is hier weloverwogen, want Sara werkt vanuit een holistische benadering. Zo combineert ze haar achtergrond in Westerse massagetechnieken ( relaxatiemassage, fybromyssage,...) en anatomie met Oosterse voedingsleer en blijft ze zich in die richting verder bijscholen. Ik heb begrepen dat zij zich verder gaat verdiepen in Chinese massagetechnieken (Tuina en Guasha), iets wat ik als gediplomeerde in de Oosterse talen en culturen alleen maar kan appreciëren, maar wat ook resulteert in een zeer natuurlijke manier van masseren. Door allerlei omstandigheden heb ik vaak last van geblokkeerde rug, veel spanning in mijn schoudergordel en nek. Vandaar dat ik niet lang aarzelde om Sara te contacteren voor een relaxatiemassage. Na 17 jaar wekelijkse kinesitherapie in het verleden was ik het wel gewend dat er aan mijn lichaam werd 'gewerkt', maar door haar diverse achtergrond slaagde Sara erin om heel open en hands-on mijn verschillende probleemzones te deblokkeren. Dit deed ze door allereerst te informeren naar mijn verwachtingen, en dan door te luisteren naar wat mijn rug en schouders haar te vertellen hadden onder de druk van de massage. Sara kende mijn studie-achtergrond, dus gaf ze ook enkele referenties naar de Chinese lichaamsleer, wat de massage op zich voor mij ook zeer informatief en tegelijkertijd vertrouwd maakte. Dit illustreert voor mij dat ze haar klant centraal stelt. Ook de omkadering droeg hiertoe bij. Het enige minpunt? Dat de tijd niet even wat trager verliep. De effecten achteraf waren toch wel opmerkelijk; zo heb ik een tiental dagen geen last van spanning meer gehad, en merkte ik dat mijn manier van bewegen net dat tikkeltje meer souplesse in zich had. Dit zegt voor mij genoeg: Sara's aanpak werkt, en haar handen zijn goud waard wat mij betreft.
 • Ik ging al een tijdje naar een kinesist omdat ik last had van een pijnlijke nek. Daarnaast nam ik ook regelmatig pijnmedicatie. Sara heeft mij enkele keren behandeld en mijn nekpijn is volledig verdwenen. Ze werkt niet alleen op mijn nek, maar ook op de meridianen die hiermee in verbinding staan. Eerst was het wat raar voor mij omdat ze mijn voeten behandelde ipv mijn nek. Deze manier van werken was voor mij volledig nieuw. Al snel had ik door dat deze therapie haar vruchten afwerpt. Ik ben niet alleen van mijn nekpijn verlost, maar hij blijft deze keer ook weg! Naast de behandeling heb ik ook nog voedingsadvies gekregen. Het helpt mij niet alleen om gezonder te leven, maar ik ben er ook nog eens enkele kilootjes door afgevallen!! Een behandeling bij Sara is zeker en vast een aanrader!
 • Ik ben bij Sara een massagesessie gaan doen een echte aanrader. Voor mij is het meer dan een massage. Ik was geblokkeerd aan mijn nek en aan mijn schouders en veel stress. Ze heeft een wonder gedaan aan mijn nek en aan mijn schouders. Voor de stress ook maar ik moet ook op mijn eigen werken ivm mijn stress. Ik ga zeker terug gaan. Dank u Sara top en tot later
 • At times, our own light goes out and is rekindled by a spark from another person. Each of us has cause to think with deep gratitude of those who have lighted the flame within us. Thanks Sara!!
 • Op een onverwacht moment mocht ik ervaren wat de oor-acupunctuur juist inhoudt. Sarah vertelt je op een rustige manier exact wat je kan verwachten, antwoord duidelijk op eventuele vragen en geeft je een vertrouwelijk gevoel. Het voelde allemaal beetje gek in het begin maar had wel degelijk resultaat. Zeker een ervaring om eens uit te proberen!
 • Bedankt voor het leuke cadeau, ik heb er heel veel van genoten van je hot stone massage. Het is een aanrader aan iedereen. We zullen zeker nog afspreken, nogmaals bedankt!
 • Bedankt voor dit mooie cadeau ! Ik heb gisterenavond enorm genoten van de hot stone massage. Volledig ontspannen thuis gekomen en een ganse nacht zeer vast doorgeslapen, zonder medicatie te moeten nemen. Als fibromyalgie patiënt (en dus zeer slechte slaper) kan ik zeggen dat dat al zeer lang geleden is. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden ! Ik ga zeker terug
 • Heel goed, niet mijn eerste en zeker niet mijn laatste bezoek.
 • Zeker boeken voor massage! Zij heeft een nieuw techniek om mijn rugpijn te verhelpen en die slaat goed aan. Dank je Sara, ik heb al een nieuw afspraak!
 • Magische handen. Toffe madam. Zeer positieve energie. Veel kennis die thuis goed is toe te passen. Producten van Alka te verkrijgen is ook een pluspunt. Top.
 • Acceuil très chaleureux. Explications claires concernant les soins et les clients sont vraiment mis à l'aise. Zeer warme verwelkoming. Duidelijke uitleg over de zorgen, de klanten kunnen zich echt op hun gemak voelen. N'hésitez pas à prendre un rendez-vous pour votre bien-être et vous en sentirez les bienfaits bien longtemps après la séance. Aarzel niet om een afspraak te maken om verwend te worden en u zult de langdurige voordelen na de sessie ervaren.
 • Sara is een zeer goede gastvrouw en geeft duidelijke en volledige informatie over de behandeling. Neemt haar tijd om je op je gemak te stellen. Ze straalt haar energie uit. Haar behandeling en verzorging was heel doeltreffend en ik maak graag een volgende afspraak bij Sara. Was na de verzorging helemaal zen
 • Heb echt genoten van mijn hot stone massage , voelde mij hele maal ontspannen. Ook het zetten van acupunctuur was heel goed gedaan. Top gedaan Sara!
 • Gewoon doen! Doet zo'n deugd! Relaxerend! Toffe Madam en super content. Dikke pluim !
 • Geen beter moment voor een ontspanningsmassage als na een lange lockdownperiode, zonder wellness of enige ontspannende massage. Mijn lichaam (en vooral mijn verkrampte rugspieren) en geest hebben intens genoten! Bedankt Sara!
 • Sara weet als geen ander hoe ze jou volledig in relaxmodus kan brengen. Ze heeft een luisterend oor waardoor ze meteen kan doorgronden wat de problematiek is en gaat hierdoor heel doelbewust te werk. Ik kan haar omschrijven als een massagetherapeute met heel veel kennis, een gouden hart en handen die kunnen toveren
 • Dag Sara, ik wil je laten weten dat ik een goede nacht had dankzij jou. Een vriendin zag direct aan mijn gezicht dat ik vandaag een goede nacht had. Het verschil met voor de behandeling is énorm! Ik voel mij echt véél beter. Mij zal je alleszins nog terugzien.
 • Ik had last van uitstralingspijn in mijn been. Sara heeft acupunctuur gecombineerd met magneten. Ik kende deze techniek nog niet, maar de dag nadien was de pijn verdwenen en nu, 3 weken later ben ik nog steeds pijnvrij! Echt super Dank je wel Sara!!
 • Zeker een ervaring om eens uit te proberen! (Ooracupunctuur)
 • Mijn lichaam (en vooral mijn verkrampte rugspieren) en geest hebben intens genoten! Bedankt Sara! (Relaxatie)
 • Sara weet als geen ander hoe ze jou volledig in relaxmodus kan brengen. (Relaxatie)
 • Gewoon doen! Doet zo'n deugd! Relaxerend! Toffe Madam en super content. Dikke pluim !
 • Bij elke fybromyssage verdwijnt de pijn steeds meer.
 • Magische handen. Toffe madam. Zeer positieve energie.(fibromyssage)
 • Lieve Sara, Op zoek naar een ontspanningsmassage vlakbij huis, vond ik jou. Nooit had ik op voorhand kunnen bedenken, de geweldige impact, die jouw behandeling(en) op mijn toekomst zouden hebben. Dankzij jou heb ik afscheid kunnen nemen van een zeer dierbare vriend, die ik een aantal jaren geleden verloren heb. Het was totaal onverwacht, net als ons weerzien. Het is met zoveel dankbaarheid in mijn hart, dat ik hier telkens aan terugdenk. Ik heb hem nog eens gezien en gevoeld. Dank je wel, Sara, om dat moment voor ons mogelijk te maken! Inmiddels zijn we al zoveel ontdekkingen verder, dat er een zekere rust over me heen gekomen is. Ik twijfelde over waar ik professioneel naartoe ‘moest’, maar dankzij jou ben ik effe kunnen terugkeren. Om te voelen, te ervaren, maar bovenal vast te stellen, dat die deur van een ‘vaste’ job wel degelijk achter mij gesloten is. Slechts af en toe zal ik met plezier en goede moed terugkeren naar die talenten en die gaven, die Michel me ooit deed ontdekken en die, dankzij jou, opnieuw mochten heropleven. Ik ben het nog niet verleerd, maar ik weet ook, dat ik vanaf nu moet kiezen voor mijn plezier in het leven. En mijn plezier vind ik terug in mijn vrijheid. De vrijheid om te kunnen inspelen op de nood van het moment. De vrijheid om al mijn gaven te exploreren. Gewoon zien wat op mijn pad verschijnt en dan de vrije keuze hebben om te happen of niet. Na jaren van zelfopoffering en mezelf beknellen in een strenge structuur, voelt dit als een enorme bevrijding, al zal ik nog altijd mijn grenzen moeten bewaken. Vandaag kijk ik uit naar de toekomst, naar het leven. Die onzekerheid, die angst, dat gevoel van niet thuishoren in de wereld, is helemaal weg. Al was het oorspronkelijk niet ons doel – ik was al even verbaasd als jij, dat dit alles naar zo’n totaal nieuw pad heeft geleid -, toch ben ik je heel dankbaar. Want dit voelt zo goed, zo onnoemelijk goed. Ik deel dan ook héél graag mijn twee nieuwe mantra’s van het moment, in de hoop dat het ook anderen mag inspireren.
  Nancy