Ooracupunctuur

Zeker een ervaring om eens uit te proberen!

Reactie van een klant

Ideaal voor:

In het oor vinden we verschillende acupunctuurpunten terug, die we kunnen aanprikken om pijn of verslavingen tegen te gaan. Ik gebruik ooracupunctuur als extra ondersteuning bij massages. Zo kun je vb punten aanprikken die je helpen om de lage rugpijn, schouder- en nekpijn te verlichten. Het gaat zelfs nog verder dan dat. Je kunt via deze methode niet alleen de fysieke pijn aanpakken, maar ook emotioneel kun je je laten ondersteunen.

Wil je ooracupunctuur in combinatie van massage, kies dan voor een Ave de Paso massage.

Anti Aging Acupunctuur

Zelf zie je al snel een verschil maar het is leuk als je ook positieve reacties krijgt uit je omgeving!

Reactie van een klant

Velen onder ons hopen op een wondermiddel om ouder worden tegen te gaan. Helaas bestaat vandaag de dag nog steeds geen enkele crème die de tijd kan doen stilzetten. Wat wel mogelijk is, is om het verouderingsproces te vertragen, en dat kan door Anti-Aging Acupunctuur.

Volgens de filosofie van de Chinese geneeskunde is verouderen gebaseerd op energie. Wanneer we deze energie gaan beïnvloeden, kan deze weer soepel gaan stromen, wat op zich dan weer je gezondheid positief beïnvloedt.

Via deze eeuwenoude technieken pakken we de veroudering aan van binnenuit en dit voor een optimaal en langdurig resultaat.

Het is aangewezen om deze behandeling te zien in kuurvorm. Namelijk 10 behandelingen 1 x per week. Nadien is een 'onderhoud' aangeraden van 1x om de 6-7 weken in voldoende voor een blijvend resultaat.